Info nagels - Nagelstudio Rosy nails & beauty amsterdam Opleiding Nagelstyliste Amsterdam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Info nagels

Nagels

Durf uw handen weer te tonen

Verzorgde handen vormen een zeer belangrijk onderdeel van een perfecte lichamelijke verzorging,ook als een finishing touch van een schoonheidsbehandeling. Er zijn verschillende systemen om nagels te stijlen :

1. Met manicure en parafine
2. Met acryl  
3. Met gel
4. Met Kleur gel
5. Met nail-art

Dit zijn de systemen waar ik mee werk, het kan met een sjabloon of verlengende tip, maar ook de vorm van de nagel kan varieren met ovale of rechte vorm, lang of kort, naturel, french, gekleurd of met nail-art, er is van alles mogelijk.  

 
 
 

Voor behandeling nagelbijter

Na behandeling

 


Manicure

Bij een manicure behandeling worden de nagels mooi in model gevijld, gepolijst en de nagelriemen krijgen een verzorging om de huid er om heen en de handen in een natuurlijke conditie te houden.

Manicure behandeling :

Na de standaardprocedure van wassen, drogen en ontsmetten van de handen wordt eerst zonodig de bestaande nagellak verwijdert en de nagels gevijld in de gewenste vorm. Met een bokkenpoot worden de nagelriemen zorgvuldig opzij geduwd.Vervolgens wordt met een fijne vijl het vetlaagje van de nagelplaat verwijderd, nagels kunnen rond, vierkant, ovaal of puntig worden gevijld.

Desinfecteer nu de nagel met antiseptische oplossing, de nagel en nagelhuid worden met nagelolie en nagelcreme gemasseerd, dit bevordert de doorbloeding. Daarna worden de vingers in een manicurebakje met een lauwwarm water met antibacteriele zeepoplossing gedoopt om de olieresten van de nagelriemen te verwijderen, de resten van overgebleven producten worden verwijderd met een desinfecterende spray, met een nagelschuurtje kunnen desnoods nog kleine oneffenheidjes worden weggewerkt.

De finishing touch is een perfect aangebrachte nagellak of nail art, uw handen zullen er mooi en verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.Parafinne behandeling

Paraffine is een product dat lijkt op kaarsvet. Uw handen gaan in een aangenaam warme paraffine wax met een heerlijke lavendel geur.

U heeft dan een laagje wax over uw handen waar handschoenen van plastic omheen gaan. Daaroverheen gaan warmte isolerende badstof handschoenen en een warme handdoek. De inwerktijd is 10 tot 15 minuten. Door de warme paraffine wordt transpiratie veroorzaakt en worden de afvalstoffen uit de huid verwijderd. Deze dieptereiniging verandert de structuur en de elasticiteit van de huid en uw handen zullen er zichtbaar jonger en frisser uiterlijk uitzien.

Aan het eind van deze behandeling zult u merken dat uw handen weer zacht en soepel aanvoelen. Regelmatig herhalen van deze behandeling geeft het beste resultaat.Gel nagels


Een laagje gel versterkt de eigen nagel en voorkomt breken of scheuren, een gebroken nagel maar ook een kunstnagel kan worden gerepareerd met gel die we verharden onder een UV-lamp.

De gel in kan in verschillende kleuren worden geleverd. Er kan echter zonder problemen met een nagellak overheen worden gelakt. Als de nagellak wordt verwijderd met remover verschijnt de oorspronkelijke gelkleur of kunnen decoraties worden aangebracht op de nagel met verchillende nail art.Gelnagels zijn een ideale toepassing voor mensen met zwakke nagels.

De voorbehandeling :

Na de standaardprocedure van wassen, drogen en ontsmetten van de handen wordt eerst zonodig de bestaande nagellak verwijdert en de nagels gevijld in de gewenste vorm. Met een bokkenpot worden de nagelriemen zorgvuldig opzij geduwd.Vervolgens wordt met een fijne vijl het vetlaagje van de nagelplaat verwijderd, de nagelplaat is nu vetvrij. de nagel word nu gedesinfecteerd met een antiseptische oplossing en kan de gel worden aangebracht.Acryl Nagels


Bij een acryl nagel wordt de nagel gestyled met behulp van acrylvloeistof en acrylpoeder. Acrylnagels zien er altijd iets dikker uit dan gel of fiberglasnagels daarom denkt men ten onrechte dat acrylnagels steviger zijn, wel zijn ze geschikter voor mensen met hele korte nagels of nagelbijters.Het stylen met acryl van een complete nagel gaat met behulp van een tip of sjabloon op de natuurlijke nagel.

De voorbehandeling :

Na de standaardprocedure van wassen, drogen en ontsmetten van de handen wordt eerst zonodig de bestaande nagellak verwijdert en de nagels gevijld in de gewenste vorm. Met bokkenpot worden de nagelriemen zorgvuldig opzij geduwd.Vervolgens wordt met een fijne vijl het vetlaagje van de nagelplaat verwijderd, de nagelplaat is nu vetvrij en desinfecteren we de nagel met antiseptische oplossing.

De nagel wordt kort geknipt, vervolgens met een tip of sjabloon een laagje acryl aangebracht. De nagels worden in de gewenste lengte geknipt of gevijld en in de gewenste vorm, bijvoorbeeld rond, ovaal, of vierkant, daarna worden ze glad gevijld en zien ze er natuurlijk uit Daar komt dan de acryl over heen, acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd en hieruit ontstaat een bolletje welke op de nagel wordt aangebracht en wordt gevormd met een penseel om een natuurlijke uitziende nagel te verkrijgen.

De acryl hardt uit door de nagels onder een speciale UV lamp te plaatsen voor zo'n 3 a 4 minuten en na het uitharden worden de nagels gevijld totdat deze er mooi glad en glanzend uitzien.Als eindresultaat kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een leuke nail-art, ik laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is, ook is het mogelijk om een eigen ontwerp op u nagels aan te laten brengen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu